Onko suunnitelmissasi talvivaellus tai lyhyempi talvinen retki? Jos sinulla ei ole omaa ahkiota, voi ahkion vuokraaminen olla hyvä vaihtoehto. Uudet laadukkaat ahkiot ovat vetoaisoineen hintavia ja niiden säilytys vie paljon tilaa. Uutta ei myöskään kannata ostaa, jos ahkion käyttö tulee jäämään vähäiseksi.

RetkiRentissä on vuokrattavana useita eri brändien ahkiomalleja, kuten vaelluskäyttöön suunniteltu suomalainen Savotta Paljakka, Kanadassa valmistettu ERA Expedition Sled 960 (tunnetaan myös nimellä Paris Pulk, Paris Pulka ja Paris Pulkka), lapsien kuljetukseen soveltuvat norjalainen Fjellpulken Barnepulk ja Savotta Muksu, naparetkitason ahkio Fjellpulken Expedition Xplorer 168 cm ja klassinen ja kevyt Fjellpulken X-Country 144 cm (ent. Veteran).

Ahkion vuokraus RetkiRentistä kannattaa. Saat samalla vinkkejä ja neuvoja vuokraajalta ahkion valintaan ja käyttöön liittyen. Alla uusimmat ilmoitukset. Klikkaa ilmoituksen linkkiä ja tiedustele ahkion saatavuutta tai lisätietoja vuokraajalta.

Katso kaikki vuokrattavat ahkiot RetkiRentistä tästä linkistä.