Tänä vuonna suomalaisten ylikulutuspäivää surtiin huhtikuun ensimmäisellä viikolla 5. päivä perjantaina. Kulutimme neljässä kuukaudessa ne luonnonvarat, joiden pitäisi riittää koko vuodeksi. Ylikulutusta vastaan on mahdollista taistella myös pienin teoin.

Tämän blogin tarkoitus on auttaa sinua löytämään retkillesi ja kukkarollesi sopivat retkeilyvarusteet ja välttymään huonoilta ostopäätöksiltä. Jaamme puolueettomia retkeilyvarustevinkkejä ja -arvosteluja, joiden kirjoittajina ovat pääosin RetkiRent-yhteisön jäsenet.  

RetkiRent on retkeilyn ammattilaisten ja harrastajien yhteisö, jonka jäsenet voivat vuokrata retkeilyvarusteita toisiltaan ja jakaa varustevinkkejä ja -arvioita. RetkiRentin varustevuokraamosta voit vuokrata varusteet satunnaista retkeilyä varten tai koekäyttöön ennen ostopäätöstä. Voit myös auttaa toisia retkeilyharrastuksen alkuun vuokraamalla omat varusteesi ja tienata samalla rahaa. Tämä RetkiRentin blogi on kanava, jonka kautta jäsenet voivat jakaa kokemuksiaan retkeilyvarusteiden käyttöön liittyen.  

Varusteita vuokraamalla pienennät hiilijalanjälkeäsi ja kasvatat lompakkoasi. Tervetuloa mukaan toimintaan! Liity mukaan ilmaiseksi tästä.